Előfizetői tartalom

A tőzsdei zuhanás sem vette el a kedvet a részvénykibocsátásoktól

Portfolio
A Fed eszközvásárlásainak várható csökkenése igen érzékenyen érintette a fejlődő részvénypiacokat, ennek ellenére akadnak olyan vállalatok, melyek most is alkalmasnak látják az időszakot arra, hogy részvényeiket tőzsdére vigyék. Ezek a cégek IPO-stratégiájukat igyekeznek a megváltozott piaci körülményekhez igazítani, hogy vonzóvá tegyék papírjaikat a befektetők számára - írja a CNBC.

Alkalmazkodnak a vállalatok A Fed eszközvásárlásainak várható csökkenése a közelmúltban érzékenyen érintette a részvénypiacokat, elsősorban a fejlődő régiókat, az MSCI Emerging Markets index 13%-ot esett május vége óta, amikor az amerikai jegybank először adott erre vonatkozóan jelzéseket. Mindezek ellenére vannak olyan vállalatok, melyek nem hagynak fel részvény...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés