Előfizetői tartalom

A Lenovo lett a világ legnagyobb számítógép-gyártója

Portfolio
Sorozatban az ötödik negyedéve zuhannak a személyi számítógépek értékesítései a világban, ami minden idők leghosszabb lejtmenete a globális PC-piacon. A második negyedévben 76 millió darab személyi számítógépet értékesítettek, ami közel 11%-os zuhanást jelent az előző év azonos időszakához viszonyítva - derül ki a Gartner statisztikáiból.

Tovább zuhannak a PC-eladások Folytatódott a második negyedévben a személyi számítógépek piacának mélyrepülése. Az április-júniusi időszakban 76 millió személyi számítógépet értékesítettek a világban, ami közel 11%-os zuhanásnak felel meg. Ezzel már sorozatban az ötödik negyedéve tart a PC-piac zuhanása, ami minden idők leghosszabb mélyrepülése.A személyi számítógépek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés