Előfizetői tartalom

Kína keresztülhúzhatja az autógyártók nagyratörő terveit

Portfolio
A kínai állam tulajdonában lévő Xinhua hírügynökség arról számolt be, hogy újabb nyolc nagyvárosban korlátozhatják az autók értékesítését az egyre magasabb légszennyezettség hatására. A mostani bejelentést követően a két dél-koreai gyártó, a Hyundai és a KIA Motors árfolyama jelentősen csökkent, annak hatására, hogy kulcsszerepet játszik a kínai autópiac a vállalatok eladásaiban - írja a BBC News.

Tovább korlátozhatják az eladásokat Kínában A dél-koreai autógyártók, a Hyundai és a KIA Motors részvényei jelentős eséseket szenvedtek el pénteken annak hatására, hogy a kínai állam tulajdonában lévő Xinhua hírügynökség arról számolt be, hogy valószínűleg újabb nyolc kínai nagyvárosban fogják korlátozni az autóeladásokat. Amennyiben megvalósítják a szigorítást...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés