Előfizetői tartalom

Vállalkozó családoknak, családi vállalkozásoknak

Hámor Iván
A még idén piacra kerülő vadonatúj, ötüléses Ford Tourneo Connect és hétüléses Grand Tourneo Connect kimagasló használati értékű belső teret kínál: a Grand Tourneo Connect felszereltségében síkba dönthető hátsó ülések, a kategória legszélesebb oldalsó tolóajtói, valamint csúsztatható hátsó ülések szerepelnek, az autó akár 3 méter hosszú, terjedelmes tárgyak szállítására is alkalmas. Mindkét modellváltozat ülésrendszere rendkívül rugalmasan variálható, és utasterükben teljes szélességű felső polc, valamint a repülőgépek csomagtartójához hasonló, fej fölötti, zárható rakodórekeszek találhatók.

A még idén, várhatóan ősszel a hazai márkakereskedésekbe érkező vadonatúj, ötüléses Ford Tourneo Connect és hétüléses Grand Tourneo Connect személyszállítók kategóriaelső használati értékű és komorfokozatú belső teret kínálnak a családok számára. A Grand Tourneo Connect új horizontokat nyit kategóriájában, hiszen egyedülálló hátsó ülésrendszere könnyen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés