Előfizetői tartalom

Vége a "termonukleáris" háborúnak az Apple és a Google között?

Portfolio
Javul a kapcsolat a "termonukleáris háborút" vívó Apple és Google között, miután sok-sok találkozót folytattak le az elmúlt egy évben - írja a Reuters a Google vezérigazgatója, Eric Schmidt nyilatkozatára hivatkozva. A két vállalat nagy rivális az okostelefonok piacán: a Google az Androiddal, az Apple az iPhone-nal hódította meg az iparágat.

Minden fronton harcol az Apple és a Google Az Apple egykori alapítója Steve Jobs annak idején "termonukleáris háborút" hirdetett a Google, pontosabban az Android operációs rendszer ellen, ami mostanra meghódította az okostelefonok piacát. A két cég között minden szinten folyik a versengés, nem csak a termékekkel, de a szabadalmi perekben a bíróságokon, a Google mellett az Androidot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés