Előfizetői tartalom

Nokia, Google, Goldman - ki okozhat még meglepetést a héten?

Portfolio
Teljes gőzzel beindul a második negyedéves gyorsjelentési szezon a héten, különösen a technológia szektor szereplői és a pénzügyi vállalatok lesznek aktívak. Eddig a befektetők által szorosabb figyelemmel követett cégek közül csak az Alcoa és a JP Morgan tette közzé negyedéves számait, bár a számok fogadtatása egyik cég esetén sem volt pozitív.

Megkezdődött a jelentési szezon Múlt héten az Alcoa gyorsjelentésével megkezdődött a második negyedéves gyorsjelentési szezon az Egyesült Államokban. Eddig a szorosabb figyelemmel követett cégek közül az Alcoán kívül csak a JP Morgan tette közzé számait. Csalódást egyik cég sem okozott az eredményeivel, a gyorsjelentések fogadtatása azonban egyik cég esetén sem volt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés