Előfizetői tartalom

Szabadkozott a menedzsment: Zuhan a Coca-Cola

Portfolio
A Coca-Cola a tavalyinál gyengébb második negyedéves számokat tett közzé kedden. A társaság árbevétele, nettó eredménye és egy részvényre jutó nyeresége is csökkent év/év alapon, ráadásul a legfontosabb sorokon alulmúlta a vállalat az elemzők várakozásait. A gyorsjelentést követően a cég vezére szabadkozott, a kihívásokkal teli nemzetközi környezetet és a rossz időjárást okolta a gyenge eredményért. A fentiek hatására erőteljes eladások kezdődtek a Coca-Cola piacán, a társaság részvényei 3 százalékot estek a nyitást követően.

Gyenge számok a Coca-Colától A tavalyinál gyengébb második negyedéves számokat tett közzé a Coca-Cola kedden. A társaság az összes fontos soron gyengébben teljesített, mint az előző év azonos időszakában. A cég árbevétele 3 százalékkal, míg az üzemi eredménye 2 százalékkal csökkent év/év alapon. Míg a nettó eredmény és az egy részvényre jutó nyereség 3-3...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés