FONTOS Így lehetne megállítani Oroszországot - A háború elvesztése a legjobb, ami velük történhet
 
Előfizetői tartalom

Argentínában fektet be az amerikai olajmulti

Portfolio
A Chevron megállapodott Argentína legnagyobb olajipari vállalatával, az YPF-el, hogy közösen hajtanak végre beruházásokat a Vaca Muerta szerkezetnél, mely jelenleg az egyik legígéretesebb palagáz lelőhelynek számít. A Chevron az első olyan nemzetközi vállalat, mely Argentínában fektet be az YPF visszaállamosítása óta - írja a Financial Times.

Komoly lépésre szánta el magát a Chevron A Chevron 1,24 milliárd dollárt kíván beruházni a dél-amerikai országban, a megállapodás értelmében a beruházásokon és a bevételeken is 50-50%-ban osztozik a Chevron az YPF-el. Argentína ezáltal bízik abban, hogy a Vaca Muerta kitermelése növekszik, valamint abban is, hogy a Chevron példáját követik majd más nemzetközi vállalatok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés