Előfizetői tartalom

Csúnyán elintézték az OTP-t

Portfolio
Hektikus kereskedés jellemzi a nyugat-európai piacokat szerdán. A kereskedés erősödéssel kezdődött, majd elbizonytalanodtak a befektetők, aminek a hatására a vezető indexek az előző napi záróértékeki alá estek. A déli órákban viszont annak köszönhetően, hogy a Bank of America erős második negyedéves számokat tett közzé ismét erősödés vette kezdetét Nyugat-Európában. Az amerikai indexek is erősödnek annak ellenére, hogy csalódást keltő adatok érkeztek az ország lakáspiacáról és Bernanke előre megírt beszédében a Fed eszközvásárlási programjának csökkentéséről és megszüntetéséről értekezett. Mindezek ellenére a magyar tőzsde gyengén teljesített szerdán, amiben nagy szerepet játszott az, hogy az OTP piacán erőteljes eladások voltak tapasztalhatók Navracsics Tibor tegnapi bejelentésének hatására.

2013. július 17. 17:31 Megosztás A régió végére került a magyar piac A vezető nyugat-európai börzéken a kereskedés második felében erőteljes emelkedés kezdődött, ami döntően az amerikai indexek erősödésének és a Bank of America várakozásokat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés