Előfizetői tartalom

Óvatos emelkedés jellemezte az amerikai tőzsdét

Portfolio
Amerikában a délután folyamán az ingatlanpiacról negatív hírek érkeztek, a befektetők azonban inkább arra vártak, hogy kiderüljön, mit mond Ben Bernanke a kongresszusi meghallgatásán. Az előre megírt beszéde már korábban nyilvánosságra került, ebből azt lehetett kiolvasni, hogy jövő év közepére akár teljesen megszûnhet az eszközvásárlási program. A gazdasági helyzettől függően viszont a program alakítható, és jegybanki kamatemelésre sem fog egy ideig sor kerülni. A vezető amerikai részvényindexek a nap folyamán ideges mozgásokat mutattak, azonban az elmozdulás nem volt jelentős, a Dow 0,1%-kal erősödött, míg a Nasdaq és az S&P 0,3%-kal.

2013. július 17. 22:08 Megosztás Mérsékelt emelkedés Amerikában A kereskedés végére is zöld zónában maradtak a vezető amerikai indexek, a Dow 0,1%-kal került feljebb, míg a Nasdaq és az S&P 0,3%-kal. A minimális elmozdulás annak fényében érthető...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés