Előfizetői tartalom

Egyre inkább keresett a magyar rendszám

Hámor Iván
Az újautó piac visszaesését nem csak a magánvásárlók eltűnése okozta, hanem a cégek, köztük az autókölcsönzők átalakult stratégiája is. A jelenlegi éves - mintegy 60 ezres - darabszám mintegy 8-10%-át teszik ki a kölcsönzők beszerzései, melyek nem csak autóikkal, hanem ügyfélszolgálatukkal is a bérlők igényeinek minél magasabb szintű kiszolgálására törekszenek. Az autókölcsönzők hazai helyzetéről Haraszti Géza, a Magyar Autókölcsönzők Szövetségének és az Avis magyarországi képviseletének a vezetője nyilatkozott.

Portfolio.hu: Az elmúlt években végbemenő gazdasági változások az autókölcsönzőket sem hagyták érintetlenül. Milyen konkrét hatását érzékelték a cégek - és magánszemélyek - visszafogottabb, csökkentett költésének? Haraszti Géza: A hazai autókölcsönzők időben reagáltak a piaci változásokra, és az eszközparkjuk átalakításával, valamint az ügyfélszolgálatuk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés