Előfizetői tartalom

Az S&P történelmi csúcsán zárta a hetet

Portfolio
Elbizonytalanodtak a befektetők a nyugati piacokon pénteken, a vezető európai indexek eséssel zártak és az amerikai bechmarkok is az előző napi záróértékeik alatt tartózkodtak a tengerentúli kereskedés második szakaszában. Ennek hátterében az összességében az elemzői várakozásokat alulmúló vállalati gyorsjelentések állhattak, amelyek csalódást okoztak a piaci szereplőknek. A záráshoz közeledve viszont a vezető indexek elkezdték ledolgozni korábbi hátrányaikat, ez az S&P 500 indexnek sikerült is, így ismét történelmi csúcsán fejezte be a kereskedést.

2013. július 19. 21:08 Megosztás Gyengén teljesítenek a hosszú kötvények is A tengerentúli börzékhez hasonlóan a hosszú lejáratú amerikai és német kötvények is gyengén teljesítenek pénteken. Az amerikai 10 éves állampapír hozama 1,3 százalékot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés