Előfizetői tartalom

Tovább szenved a Vodafone

Portfolio
Elsősorban az európai piacok gyenge teljesítménye miatt csökkennek a Vodafone csoport bevételei, derül ki a társaság negyedéves gyorsjelentéséből. Kifejezetten gyengén teljesít a Vodafone Olaszországban és Spanyolországban, de Németországban és Nagy-Britanniában is esik a bevétel. A fejlődő országok piacai azonban optimizmusra adnak okot, Törökországban és Indiában még mindig két számjegyű a bevételek bővülése. A menedzsment a kilátásokkal kapcsolatban nem túl optimista, elsősorban Európában számítanak kihívásokra.

Európa miatt szenved a Vodafone Az általános európai távközlési trendeknek megfelelően a Vodafone árbevétele tovább esett az előző negyedévben, a társaság csoportszintű bevételei 3,5 százalékkal estek az idei második negyedévben, ami elsősorban az európai piacok gyenge teljesítményének tudható be. A társaság legnagyobb európai piacán, Németországban 5,1 százalékos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés