Előfizetői tartalom

Energiahatékonysági járulékot fizethetnek a szolgáltatók

Portfolio
Horváth Attila Imre a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium nemrég kinevezett államtitkára a Világgazdaságnak nyilatkozva elmondta, hogy még az idén elkészül az a jogszabálytervezet, ami az EU energiahatékonysági irányelvét átültetve évi 1,5%-os megtakarításra kötelezné a hazai energiaszolgáltatókat 2014 nyarától. A politikus elmondása szerint ez járulék-fizetési kötelezettségként jelentkezhet a hazai szereplők számára. A politikus beszélt arról is, hogy hamarosan elkészül az ország megújulóenergia-térképe.

Horváth Attila Imre, akit a hónap közepén neveztek ki az NFM fejlesztés- és klímapolitikáért, valamint kiemelt közszolgáltatásokért felelős államtitkárának a napilapnak elmondta, hogy még az idén elkészül az EU energiahatékonysági irányelvének implementációját megvalósító jogszabálytervezet. Ennek értelmében az energiatermelőknek és elosztóknak éves szinten...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés