Előfizetői tartalom

Az Apple számaira vártak a befektetők

Portfolio
A tegnapi mérsékelt emelkedést követően ma megtorpantak a tengerentúli piacok, a vezető indexek a nap folyamán végig szűk sávban mozogtak, a kereskedést pedig vegyes elmozdulással zárták. A nap meglehetősen eseménytelen volt, miután nem érkeztek fontosabb makrogazdasági adatok, a befektetők már az Apple számai miatt izgultak, aminek következtében kivárás volt jellemző. Az Apple súlyánál fogva alkalmas lehet arra, hogy érdemben megmozgassa a piacot, ha a zárás után megjelenő gyorsjelentése nagyobb eltérést mutat majd a várakozások átlagához képest.

2013. július 23. 22:03 Megosztás Zárásra sem változott az összkép Felemás teljesítménnyel zárták a mai kereskedést az amerikai részvényindexek, az S&P 0,2, a Nasdaq 0,6%-kal került lejjebb, míg a Dow Jones 0,1%-ot emelkedett. Az utóbbinál ez megint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés