Előfizetői tartalom

Hogyan lesz ebből gyors mobilnet?

Portfolio
Az Európai Bizottság kilenc országnak, köztük Magyarországnak is haladékot adott a szélessávú mobilinternet (4G) hálózat kiépítéséhez szükséges 800 MHz-es sáv felszabadítására. A közös megegyezéssel rögzített 2013. január 1-jei határidőt a tagállamok fele nem volt képes tartani -olvasható az Európai Unió hivatalos honlapján.

Az Európai Bizottság Spanyolország, Ciprus, Litvánia, Magyarország, Málta, Ausztria, Lengyelország, Románia és Finnország esetében hagyta jóvá a 800 MHz-es frekvenciasáv felszabadításának halasztását. Szlovákiának és Szlovéniának ugyanakkor nem adott haladékot, mivel ezekben az országokban a késedelem nem a frekvenciasáv rendelkezésre bocsátását akadályozó kivételes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés