Előfizetői tartalom

Reflektorfényben a gyorsjelentések és a devizahitelesek (QUAESTOR)

Portfolio
A G20-as csúcstalálkozó és Ben Bernanke múlt heti kongresszusi meghallgatásai után világossá vált, hogy a világ legnagyobb gazdaságai nem szeretnék a hozamok fékevesztett emelkedését és egyben a világgazdaság újabb hanyatlását látni, ezért óvatosabbá válhat a jegybanki kommunikáció, s mindemellett szükség lehet a globális gazdaság támogatására is. Ezek az állásfoglalások alapvetően kedveznek a befektetői hangulatnak, ám kevésbé az amerikai dollárnak.

Európában a makrogazdasági adatok közül kiemelhetőek a júliusra vonatkozó feldolgozó- és szolgáltatóipari beszerzési indexek, amelyekből kiderül, van-e okunk abban bízni, hogy Európa gazdasága az év második felében talpra fog állni? Az Egyesült Államokban a lakáspiaci mutatók vegyesen alakultak. A befektetők figyelme elsősorban a tartóscikkek megrendeléseire irányulnak....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés