Előfizetői tartalom

A fél világot körbejárja ez a flotta

Hámor Iván
A Mazda mindig is megbízhatóságáról, autóinak minőségéről volt híres, mely alól az új Mazda3 sem kivétel. Azért, hogy ezt ismét bizonyítsuk, a Mazda nyolc előszériás, új Mazda3-at állít egy nem mindennapi kihívás elé: 15 000 kilométert fognak megtenni a hirosimai gyártól a 2013-as Frankfurti Autószalon (IAA) helyszínéig.

A "Mazda3 kihívás 2013 - Hirosimától Frankfurtig" útvonala kilenc időzónát érint, átszeli Oroszországot, a föld legnagyobb országát, mielőtt eléri Belorussziát és Lengyelországot. Az autók szeptember 7-én érkeznek meg Frankfurtba, pont mielőtt a Frankfurti Autószalon megnyitja kapuit. Az utazás figyelemmel kísérésére létrehoztak egy weboldalt (www.mazdaroute3.eu ), melyen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés