Előfizetői tartalom

Elmaradt a meglepetés - Esik a Daimler

Portfolio
A július 12-én közzétett előzetes számokhoz képest nem okozott igazán nagy meglepetést a Daimler a ma közzétett negyedéves gyorsjelentésében. A társaság személyi autóértékesítései rekord magasságba emelkedtek a második negyedévet tekintve, míg az EBIT és a nettó eredmény az EADS-ben levő 3,2 milliárd euróra rúgó részesedés értékesítése révén lényegesen emelkedett az előző év hasonló időszakához képest. Mivel az előzetes számokra a részvények mintegy 6 százalékot emelkedtek, így érdemi meglepetés hiányában ma közel 1 százalékkal kerültek lejjebb a papírok.

Jól sikerült a második negyedév Kellemes meglepetéssel szolgált a német prémium autógyártó, a Daimler, mely a második negyedévben 6 százalékkal mintegy 605 800 darabra emelkedő értékesítésről számolt be. A társaság árbevétele 2,8 százalékkal 29,7 milliárd euróra növekedett az előző év hasonló időszakához képest, miután a személyi autóértékesítések száma...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés