Előfizetői tartalom

Ma sem kell az arany a befektetőknek

Portfolio
A szerdai kereskedésben is gyengén teljesítenek a nemesfémek és a nyersolaj, miután az eurózónából több kedvező feldolgozóipari beszerzési menedzser index is érkezett, míg a hasonló kínai statisztika csalódást okozott. Az arany 0,7, az ezüst pedig 1,2 százalékkal esett eddig, de a Brent és a WTI típusú nyersolaj is lejjebb került 0,7 százalékkal.

Kellemes meglepetéssel szolgált az eurózóna, a francia és a német feldolgozóipari beszerzési menedzser index. A statisztikák rendre 50,1, 49,8 illetve 50,3 pontos értékekről számoltak be, míg az elemzők 49,1, 48,8 és 49,2 pontot prognosztizáltak. Hiába azonban a kedvező makroadatok, a kőolaj rosszul teljesít, ugyanis a Brent és a WTI árfolyama 0,7 százalékkal csökkent....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés