Előfizetői tartalom

Megtépték az OTP-t, elintézték a Richtert

Portfolio
Részben a kedvező európai feldolgozóipari beszerzési menedzser indexeknek köszönhetően Nyugat-Európában optimista hangulatban telt a kereskedés. A budapesti piacot azonban délelőtt feszült várakozás jellemezte, majd a déli órákban felpörögtek az események. Többek között Csányi Sándor beszélt az előző heti részvényértékesítéseiről valamint a kormány is egyeztet a devizahiteleseket érintő újabb csomagról. Mindezek fényében az OTP egy kisebb pánik után ralizni kezdett, ami során végül 4,7 százalékkal került feljebb a részvények árfolyama.

2013. július 24. 17:10 Megosztás Az OTP vitte a hátán a magyar piacot Rendkívül mozgalmas kereskedést tudhat maga mögött a hazai piac, melynek végén a BUX 1,1 százalékkal került feljebb 14,1 milliárd forintos forgalom mellett. A hazai index...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés