Előfizetői tartalom

OMV: csökkenő kitermelés, szenved a finomítás

Portfolio
Közzétette az OMV szokásos, gyorsjelentést megelőző riportját, melyben néhány adatot publikált az idei második negyedév teljesítményéről. A társaság kitermelése a megelőző negyedévhez képest enyhén csökkent, mely a kazah technikai problémáknak, a líbiai sztrájkoknak és az ausztriai áradásoknak volt köszönhető. A gázértékesítés volumene 5% os csökkenést mutatott év/év alapon, a finomítás pedig továbbra is a csökkenő marginoktól szenved.

Upstream Az OMV kitermelési fókuszú olajcég, a befektetők emiatt az upstream teljesítményre fókuszálnak elsősorban.Az OMV szénhidrogén kitermelése enyhén csökkent a korábbi negyedévhez képest, ami elsősorban Líbia és kazah kitermelés-csökkenésnek és az ausztriai áradásoknak volt betudható. Ezt valamelyest ellensúlyozni tudta a román és az új-zélandi nagyobb kitermelési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés