Előfizetői tartalom

Az egész tech szektort elvarázsolta a Facebook gyorsjelentése

Portfolio
Bár a délután közzétett amerikai makroadatok vegyesre sikerültek, a vállalati hírek közül több is kellemes meglepetéssel szolgált. A Facebook negyedéves számainak különösen örültek a befektetők, így a papírok közel 30 százalékot emelkedtek. Az európai piacokon azonban pesszimista volt a hangulat, és ez részben semlegesítette a kedvező gyorsjelentések okozta optimizmust. Az utolsó órában jelentkező vételeknek köszönhetően azonban mindhárom tőzsdemutató emelkedett.

2013. július 25. 22:05 Megosztás A technológiai szektor zárt az élen Bár több makroadat és vállalati gyorsjelentés is érkezett a csütörtöki kereskedésben, a vezető indexek végig szűk sávban ingadoztak. Az utolsó órában a tőzsdemutatók némileg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés