Előfizetői tartalom

Hivatalos: érkezik a Google piacverő táblagépének új verziója

Portfolio
Ma mutatta be a Google legújabb, Android illetve a Chrome rendszereket használó készülékeit. A társaság a nagy sikert aratott, és sokak által ár/érték arányban piacvezető táblagépnek tartott Nexus 7 második generációjáról húzta le a leplet, valamint bemutatott egy olyan készüléket is, mellyel a felhasználók televízión is használhatnak webes tartalmakat.

Feszült várakozás előzte meg a Google mai eseményét, melyen a keresőóriás többek között bemutatta új, az Asus által gyártott második generációs táblagépét, mely az első olyan eszköz lesz, ami a Google Android operációs rendszerének legújabb, 4.3-as verzióját használja. A táblagép 16 GB-os verziójáért 229 dollárt kell majd fizetni, míg a 32 GB-os tárhellyel rendelkező...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés