Előfizetői tartalom

Pozitív meglepetés az Opel anyacégétől

Portfolio
Ma tette közzé negyedéves jelentését az autógyártó óriás, a General Motors, mely az árbevétel és az egy részvényre jutó eredmény tekintetében is felült tudta teljesíteni az elemzői várakozásokat. Az európai részleg azonban változatlanul veszteséges, egyedüli pozitívum, hogy ennek mértéke csökkent év/év alapon. A részvények 2%-kal ugrottak meg a nyitás előtti kereskedésben.

Jelentette a GM Jelentősebb csökkenést mutatott az idei második negyedévben a General Motors profitja, mely a bázisidőszaki 1,5 milliárd dollárról 1,2 milliárd dollárra csökkent. Az egyszeri tételektől eltekintve a vállalat egy részvényre jutó eredménye 84 cent lett, ami felülmúlta az elemzői várakozások átlagát. A bevételek tekintetében is pozitív meglepetéssel szolgált...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés