Előfizetői tartalom

E-Star: ezért kaszálták el a hitelezői megállapodást

Portfolio
Kézhez kapta az E-Star a Fővárosi Törvényszék legutóbbi végzéséhez kapcsolódó indoklást, ami megmagyarázza, hogy miért is került elutasításra a csődegyezség jóváhagyása iránti kérelem. Az ok lényegében az, hogy a megállapodás "nem alapos", mivel az egyezséghez hozzá nem járuló, illetve az egyezségkötésben részt nem vevő hitelezők egy részére kedvezőtlenebb feltételeket állapít meg. Az E-Star élt fellebbezési jogával.

Megjött a válasz Igencsak váratlanul érte a befektetőket a hír, miszerint a Fővárosi Törvényszék legutóbbi végzésével elutasította a társaság jóváhagyás iránti kérelmét a megkötött csődegyezségre vonatkozóan. A társaság most közzétette a törvényszék indoklását, mely szerint a megállapodás nem alapos, abban a tekintetben, hogy az egyezséghez hozzá nem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés