Előfizetői tartalom

Megint csalódást okozott a Samsung - Mi történik az okostelefonokkal?

Portfolio
Újabb csalódást okozott a Samsung, amikor ma reggel közzétette részletes második negyedéves gyorsjelentését. A dél-koreai óriás nettó profitja 50%-kal emelkedett az előző év azonos időszakához viszonyítva, viszont az elemzők ennél erősebb negyedévre számítottak a Bloomberg konszenzusa alapján. A cég már július elején tett közzé előzetes számokat, de még így is negatív meglepetést okozott most.

Újabb csalódást okozott a Samsung Nagy csalódást okozott július elején a Samsung, amikor közzétett néhány előzetes számot a második negyedévére. Ma reggel a cég publikálta részletesebb gyorsjelentését, ami újabb negatív meglepetést tartogatott: az elemzői konszenzus alapján a piacok 8020 milliárd dél-koreai won nyereséget vártak a nettó profit szintjén, de 7580 milliárdos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés