Előfizetői tartalom

Mi lesz most az E-Starral? (Interjú)

Portfolio
Régóta húzódik már az E-Star története, a befektetőket pedig a többszöri próbálkozásra tető alá hozott csődegyezségi megállapodás törvényszék általi elutasítása minden bizonnyal meglepően érintette. Eleinte mi is értetlenül álltunk a hír láttán, és a ma megjelent indoklás láttán sem lettünk sokkal okosabbak. Az alábbiakban az E-Star korábbi vezérigazgatóját, Soós Csabát, a cég jelenleg is legnagyobb részvényesét kérdeztük meg többek között arról, hogy mik a kilátásai mindezek fényében a vállalatnak, valamint arról, hogy mit üzen most a társaság részvényeseinek.

Portfolio.hu.: Értetlenül álltunk a hír előtt, miszerint a törvényszék elutasította a csődegyezség jóváhagyása iránti kérelmet. A mostani részletek birtokában mennyiben tisztult a kép? Soós Csaba: Bevallom, minket is váratlanul ért a hír, ma sem értjük pontosan a döntés okát. A társaság és hitelezői között ugyanis 2013. április 26. napján tartott csődtárgyaláson...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés