Előfizetői tartalom

Peugeot-val szárazon és vízen

Hámor Iván
A Peugeot - és többek között a Portfolio.hu - támogatásával állt rajthoz az idei, sorban negyvenötödik Kékszalagon Litkey Farkas, a nagy hagyományú vitorlásverseny favoritja. A Lisa nevű hajó kapitánya és a francia autómárka kapcsolata azonban nem új keletű: a Peugeot mára a sportember életének elengedhetetlen részéve vált.

A közhiedelem szerint a sportemberek a dinamikus, gyors, erőtől duzzadó autókat kedvelik. Litkey Farkas azonban más - ahogy választott sportja, a vitorlázás is az. "Amikor a vízen vagyok, pattanásig feszülnek az idegek, száguld a hajó, villámgyorsan kell dönteni, és egy apró figyelmetlenség is megbosszulja magát. Ezért azt a kevés időt, amelyet igazi lételemem, a Balatonon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés