Előfizetői tartalom

A BMW teszi tönkre a Teslát?

Portfolio
Egyre élesedik a verseny az elektromos-autók piacán, legutóbb a BMW jelentette be, hogy idén ősszel piacra lépnek saját fejlesztésű elektromos autójukkal, a BMW i3-al, ami kihívója lehet az elektromos autók királyának, a Tesla Modell S-nek. A befektetők azonban nem rémültek meg, a Tesla részvényárfolyama új történelmi csúcsra ugrott, amiben több tényező együttes hatása is szerepet játszhatott.

Folytatódik a Tesla-részvények szárnyalása, az árfolyam egészen 135 dollárig emelkedett hétfőn, ami új történelmi maximumot jelentett. A papírok az utóbbi mintegy négy hónapban szédületes formában vannak, az április eleji közel 40 dollárról több mint megháromszorozódott az árfolyamuk.Az erősödést több tényező támogatta az utóbbi hetekben Nyereséges volt a Tesla...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés