Előfizetői tartalom

Szárnyalnak a Goodyear részvényei

Portfolio
A tavalyinál sokkal erősebb második negyedéves gyorsjelentésről számolt ma be az amerikai autógumi-gyártó, a Goodyear. A társaság árbevétele ugyan csökkent, viszont üzemi eredmény szinten rekordról számolt be a vállalat. Ráadásul a mostani eredményen felbuzdulva a menedzsment rendkívül optimista várakozásokat fogalmazott meg az idei év második felére vonatkozóan, aminek a hatására a cég árfolyama valósággal szárnyal az amerikai nyitás óta.

Erős számok a Goodyeartől A tavalyinál sokkal erősebb második negyedéves számokat tett közzé az amerikai autógumi-gyártó, a Goodyear. A társaság árbevétel ugyan 5 százalékkal csökkent év/év alapon, viszont a cég üzemi eredménye 27 százalékkal 428 millió dollárra emelkedett az előző év azonos időszakához képest. Ez egyben rekord üzemi eredményt jelentett a vállalatnál....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés