Előfizetői tartalom

Felbolydult a világ: mindenki a bankkártyákat szabályozza

Portfolio
A bankoknak több milliárd dolláros bevételt jelentő hitelkártyás fizetések után beszedett bankközi jutalékokról született fontos döntés egy amerikai bíróságon. Richard J. Leon washingtoni megyei bíró ítélete szerint a Fed nem hajtotta végre a kongresszus utasítását, amelynek értelmében jelentősen korlátozni kellett volna az interchange díjakat - írja a The New York Times.

A Portfolio.hu Pénzügyi IT konferenciáján a Visa és MasterCard vezetője is részt vesz. Regisztráljon Ön is! Szerdán a washingtoni megyei bíróságon Richard J. Leon ítéletet hozott abban az ügyben, amelyben azzal vádolták az amerikai központi bankot, hogy nem megfelelően teljesítette a kongresszus utasítását. A bíró szavai szerint a Fed teljesen rosszul járt el akkor...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés