Előfizetői tartalom

Mit mond a Richter az eredményekről? (4.)

Portfolio
Összességében a korábban megfogalmazott várakozásoknak megfelelő teljesítményt tudott nyújtani a Richter az idei év első felében - mondta el a társaság vezérigazgatója, Bogsch Erik a ma reggel kezdődött tájékoztatón. A növekedés fő motorjaként Kínát, a FÁK-régiót, Nyugat-Európát, valamint az új termékbevezetéseket nevezte meg.

Az egyes piacok közül Lengyelországban a szigorú szabályozás, valamint az Avorex licensz szerződésének lejárata nyomta rá a bélyegét a forgalomra, Bogsch Erik azonban kiemelte, az utóbbi hatástól tisztítva itt is növekedés van. Romániában pedig a nehéz gazdasági környezet mellett a fizetési késedelmeket emelte ki, melyek jelenleg is érzékelhetők. A FÁK-régiót tekintve...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés