Előfizetői tartalom

A végén belehúztak az amerikai indexek

Portfolio
Iránykereséssel telt a kereskedés első fele az amerikai börzéken. Ennek oka elsősorban az, hogy a ma napvilágot látott makroadatok vegyesek: egyaránt jó és rossz hír is akad közöttük. A júliusi foglalkoztatottsági adat csalódást okozott, ugyanis csak 162 ezerrel nőtt az új munkahelyek száma, ami elmarad a várakozásoktól. Jó hír viszont, hogy a munkanélküliség közel ötéves mélypontra esett. Az ipari cikkek rendelésállománya a vártnál kisebb mértékben nőtt, ami ugyancsak aggodalomra adhatott okot a parketteken. A vezető amerikai indexek a nap végére végül belehúztak, és kisebb pluszban zártak.

2013. augusztus 02. 22:04 Megosztás A kereskedés végére pluszban zártak az indexek Az utolsó fél órában lendületbe jöttek az amerikai indexek, és enyhe pluszban zártak. A Dow Jones és az S&P 500 index közel 0,2 százalékos, a Nasdaq 0,4 százalékos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés