Előfizetői tartalom

A végén belehúztak az amerikai indexek

Portfolio
Iránykereséssel telt a kereskedés első fele az amerikai börzéken. Ennek oka elsősorban az, hogy a ma napvilágot látott makroadatok vegyesek: egyaránt jó és rossz hír is akad közöttük. A júliusi foglalkoztatottsági adat csalódást okozott, ugyanis csak 162 ezerrel nőtt az új munkahelyek száma, ami elmarad a várakozásoktól. Jó hír viszont, hogy a munkanélküliség közel ötéves mélypontra esett. Az ipari cikkek rendelésállománya a vártnál kisebb mértékben nőtt, ami ugyancsak aggodalomra adhatott okot a parketteken. A vezető amerikai indexek a nap végére végül belehúztak, és kisebb pluszban zártak.

2013. augusztus 02. 22:04 A kereskedés végére pluszban zártak az indexek Az utolsó fél órában lendületbe jöttek az amerikai indexek, és enyhe pluszban zártak. A Dow Jones és az S&P 500 index közel 0,2 százalékos, a Nasdaq 0,4 százalékos pluszban fejezte be a napot. Az indexek értéke...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái