Előfizetői tartalom

A tikkasztó nyári napon megint az OTP jelentette a hazai piac vesztét

Portfolio
Annak ellenére, hogy a német, a francia és az eurózónás szolgáltatóipari beszerzési menedzser indexek is kedvező folyamatokról árulkodnak, a vezető nyugat-európai benchmarkok erőtlenek voltak a hét első napján, ami az amerikai társaik is hatással volt. A nagy meleg a budapesti börze rendkívül alacsony forgalmán is tetten érhető volt, a BUX kevesebb mint 5 milliárd forintos forgalom mellett 0,1 százalékkal került lejjebb, ami elsősorban az OTP 1,1 százalékos esésével indokolható.

2013. augusztus 05. 17:17 Megosztás Az OTP volt a nap vesztese Egész nap szűk sávban ingadoztak az irányadó nyugat-európai indexek, melyek a magyar tőzsdezárás környékén továbbra is a pénteki záróértékek közelében várták a kereskedés végét....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés