Előfizetői tartalom

Az év nagy befektetése a Nokia?

Portfolio
A Nokia már nem a régi fényében tündököl, a cég készülékeiből jóval kevesebbet adnak el, mint a konkurensek mobiljaiból, ennek megfelelően a részvényárfolyam is jóval lejjebb tartózkodik, mint néhány évvel ezelőtt. Nem véletlen, hogy felvásárlási célpontként emlegetik a céget, többek között a Samsunggal, a Microsofttal és a ZTE-vel is hírbe hozták a finn mobilgyártót, konkrét ajánlatot azonban még nem tettek a Nokiára. Több elemző az esetleges felvásárlásra hivatkozva emelte meg célárát, részvényenként 5-6 eurós felvásárlási árat sem tartanak elképzelhetetlennek. Az alábbiakban arra keressük a választ, hogy az 5 euró körüli felvásárlási ár reális lehet-e, és hogy mennyit érhetnek a Nokia egyes eszközei.

Időről időre fellángolnak a felvásárlási spekulációk a Nokia körül, amin nem is lehet csodálkozni, látva a részvények árfolyamának zuhanását. Az árfolyam jelenleg 3 euró körül mozog, de már 5 eurós felvásárlási ajánlatról is voltak pletykák. Bár a mobilgyártó üzletág szenved, a cégben bőven van még olyan részleg, ami értéket képviselhet. A következőkben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés