Előfizetői tartalom

Dúl az IPO-láz Amerikában

Portfolio
Rendkívül jó hangulat jellemzi idén az amerikai piacokat, így a Dow Jones és az S&P 500 is új történelmi csúcsára emelkedett. Az optimizmus során pedig egyre több és több vállalat látja elérkezettnek az időt, hogy a valóságtól még nem elrugaszkodott árazási szintek mellett elsődleges részvénykibocsátások során friss tőkét vonjon be. A Renaissance Capital adatai szerint augusztusban 2007-es csúcsára emelkedhet az amerikai részvénykibocsátások száma.

Régóta nem látott szinten az IPO-k száma Újabb erős hónapot zártak az amerikai részvénypiacok, hiszen az S&P 500 és a Dow Jones is történelmi maximumára emelkedett, de a technológiai részvényeket tartalmazó Nasdaq is igen jól teljesít, a benchmark is sokéves csúcsra erősödött.A részvénypiacokon domináló kedvező hangulat serkentő hatással van az elsődleges részvénykibocsátások...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés