Előfizetői tartalom

Hegyekben állnak az eladatlan autók

Portfolio
Úgy tűnik a vezető autógyártók az amerikai autópiacon tapasztalható egyre növekvő kereslet ellenére is túlzott készleteket halmoztak fel, az eladásra váró gépjárművek száma közel 3,3 millió darabra ugrott júliusban. Ugyanakkor több elemző is úgy véli, hogy ez nem jelenthet problémát, mivel több fontos tényező is segíti az új autók értékesítését az USA-ban - írja a Businessweek.com.

Megugrott az eladásra váró gépjárművek száma júliusban Az egyre növekvő amerikai autóeladások ellenére is úgy tűnik, hogy a vezető autógyártók túlzott mértékben növelték készleteiket a tengerentúlon. Jelenleg ugyanis közel 3,27 millió darab gépjármű vár értékesítésre, ami az elmúlt 5 év legmagasabb készletét jelenti, egy évvel korábban ugyanez az érték...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés