Előfizetői tartalom

Nem volt elég szufla a további emelkedéshez Amerikában

Portfolio
A pénteki nap rekord magasságai után megálló következett a tengerentúlon. A hétfői kereskedés kis volatilitás jellemezte, kissé negatív volt a hangulat, annak ellenére, hogy a feldolgozóiparból a vártnál kedvezőbb adatok láttak napvilágot. A befektetők rossz hangulatát az okozhatta, hogy a dallasi Fed elnöke megszólalt és azt mondta, hogy hamarosan vége lehet a kötvényvásárlási programnak és kár ennek ellenkezőjében reménykedni. Az S&P 0,2%-os, míg a Dow 0,3%-os csökkenéssel zárt, a Nasdaq viszont 0,1%-ot emelkedett, köszönhetően a Facebook és az Apple részvények jó teljesítményének.

2013. augusztus 05. 22:05 Megosztás Minimális elmozdulás jellemezte a hétfői napot Ingerszegény volt a környezet a tengerentúli befektetők számára, igazán piacmozgató adat nem jelent meg. Igaz az amerikai feldolgozóiparból a vártnál jobb számok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés