Előfizetői tartalom

Itt a milliárdosok új játékszere: újságot kell venni!

Portfolio
Az elmúlt napokban több neves újság, például a Washington Post, a The Boston Globe és a Newsweek is elkelt, de a befektető-legenda, Warren Buffet is sorra vásárol újságokat médiavállalatán keresztül. Úgy tűnik, a milliárdosok új játékszert találtak maguknak, pénzügyi hatalmuk fitogtatására vagy politikai üzenetek megfogalmazására használhatják fel a sokszor masszívan veszteséges lapokat.

Gazdát cserél a Washington Post A Washington Post Company bejelentette, hogy eladja az újságkiadással foglalkozó üzletágát. A Washington Postot is magában foglaló portfóliót 250 millió dollárért vásárolja meg az Amazon.com alapítója, Jeffrey P. Bezos. A tranzakcióval Bezos a Graham családtól szerzi meg az irányítást az újság felett. A tőzsdén jegyzett Washington Post...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés