Előfizetői tartalom

Felkapottak a fiatal alkotók dizájntárgyai

Portfolio
A dizájnalkotások iránti kereslet nagy felfutásának lehettünk tanúi az elmúlt években, aminek köszönhetően ezek a tárgyak kiléptek az iparművészeti múzeumok és az elit üzletek sugarából, és elérhető árú, mindennap használható, hordható alkotásokká váltak. Ez a folyamat sok új, a tervezéssel addig csak kacérkodó fiatal alkotót vezetett a dizájntárgyak készítése felé. Szerencsére ezekkel a tendenciákkal együtt a hazai infrastruktúra is fejlődött, megjelentek a különféle dizájn vásárok, piacok. Mostani összeállításunkban olyan magyar dizájnerek tárgyait mutatjuk be, akik alkotásaikkal a műtárgy.com-on is képviseltetik magukat.

A bemutatott tárgyak egyszerre hordozzák magukban a funkciót, a használhatóságot, és ezzel összefonódva a praktikumot olyan formába is öntik, ami által a tárgyak mindennapi használata csak örömet, és folyamatos rácsodálkozást okozhat a használóiknak. 1.Nagy Emese (MES Manufactory) így ír önmagáról: Mióta öntudatra ébredtem, a tárgyakat szívesebben készítem, mint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés