Előfizetői tartalom

Kiirthatják az online gyorskölcsönöket Amerikában

Portfolio
Az amerikai igazságügyi minisztérium és a Szövetségi Betétbiztosító Társaság (FDIC) arra akarja rávenni a bankokat, hogy szakítsák meg a kapcsolatot az online hiteleket kínáló cégekkel. Az interneten akár percek alatt igényelhető magas kamatozású gyorskölcsönöket nyújtó cégek a szabályozók szerint gyakran sötét üzleti praktikákat alkalmaznak. A lépéssel a fizetési rendszerben történő csalásokat, valamint a gyorskölcsönöket akarják visszaszorítani - írja a Bloomberg.

Hasonló témákról a Portfolio.hu Pénzügyi IT konferenciáján is szó lesz. Regisztráljon Ön is! Rossz szemmel nézik a szabályozók a gyorskölcsönzést Az FDIC vizsgálatot indított a bankoknál a pénzintézetek és az online gyorskölcsönöket nyújtó cégek közötti kapcsolat felderítése céljából. Az igazságügyi minisztérium pedig a bankok és a fizetési szolgáltatók...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés