Előfizetői tartalom

Kínában erősíthet a Tesco

Portfolio
Nagyszabású bejelentést tett a kínai kiskereskedelmi vállalat, a China Resources Enterprise (CRE), melynek értelmében a Tescoval közös vállalakozásba kezdhetnek Kínában. Az együttműködés mindkét társaságnak előnyös, a Tesco megszerzi a kínai partner helyi piaci ismereteit, a fogyasztói szokásokkal kapcsolatos tapasztalatait, valamint Kínában és Hongkongban kiépített infrastruktúráját, míg a CRE a Tesco nemzetközi beszállítói kapcsolatrendszeréből profitálhat - írja a CNBC.

Tovább erősíthet a Tesco Kínában A kínai kiskereskedelmi vállalat, a China Resources Enterprise (CRE) bejelentette, hogy tárgyalásokba kezdett a világ harmadik legnagyobb kiskereskedelmi üzletláncával, a Tescoval. A két cég közös együttműködésének a keretében egy olyan vállalat jönne létre, amit 20 százalékban a Tesco, 80 százalékban pedig a CRE birtokolna. A cél egyértelmű...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés