Előfizetői tartalom

Bevetésre kész a Porsche "szuperfegyvere"

Portfolio
A Porsche idén decemberben kezdi meg az alacsonyabb árkategóriájú SUV-jának, a Macannek a tömeggyártását, aminek köszönhetően a vállalat egyes elemzők várakozásai szerint már jövőre teljesítheti a 2018-ra kitűzött célját. A cég menedzsmentje is optimistán tekint az érkező modell várható eladásaira, ugyanakkor konzervatívabb álláspontot képviselnek, mint az elemzők - írja az Automotive News Europe.

Hamarosan érkezik a Macan Egyes elemzők szerint a Porsche által 2018-ra kitűzött cél, az éves szinten 200 ezer darab értékesített gépjármű akár már jövőre elérhetővé válik. A cél idő előtti teljesítésében a bűvös szó a Macan, a Porsche hamarosan piacra kerülő SUV-ja, melynek a gyártása idén decemberben kezdődik, és amiből az IHS Automotive előrejelzései szerint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés