Előfizetői tartalom

Csak ha rossz az út - BMW X1 20d

Hámor Iván
Felfelé ível a BMW x-faktora, ugyanis az összkerék-hajtású modellek - ebbe nem csak az X sorozatú autók, hanem minden xDrive hajtással felszerelt autó beletartozik - már az eladások több mint felét teszik ki. Ebben természetesen szerepet játszik a SUV "mánia", ami teret enged az X5/6, az X3 és az X1-es modelleknek is. A Portfolio.hu az utóbbit próbálta ki, aminek az apropóját a közelmúltban végrehajtott modellfrissítés jelentette.

Egy-egy autó megalkotása sokszor nem valós igényeken, hanem csak a valaminek a látszatának keltésén múlik. Sokan választanak maguknak úgy járművet, hogy a valós tulajdonságaira egyáltalán nem, vagy csak alig van szükségük, mégis a vélt elvárásoknak való megfelelés, a divat követése, vagy csak egyszerűen a vizuális megjelenése erre ösztönzi őket. Ebbe a körbe tartozik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés