Előfizetői tartalom

Csak a forma nem változik - Opel Insignia

Hámor Iván
A megújított Opel Insignia elsőként a 65. Frankfurti Autószalonon (szeptember 12-22.) lép fel a nagyközönség előtt. Nemcsak megnyerő stílusával és teljesen új infotainment-generációjával híva fel magára a figyelmet, hanem műszaki tartalmával is: erős és hatékony motorok, mint a két új benzines turbó és az új, 99 grammos turbódízel egészítik ki a választékot.

A két teljesítménylépcsőben - 120 LE és 140 LE - kapható, Start/Stoppal és hatfokozatú sebességváltóval ellátott négy- és ötajtós kivitel fogyasztása a kombinált ciklus szerint mindössze 3,7 liter/100 km (Sports Tourer: 3,9 l/100 km) - az Opel Insignia 2,0 CDTI kategóriájának legtakarékosabb dízelautója, csekély károsanyag kibocsátása a német A+ hatékonysági osztályba...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés