Előfizetői tartalom

Ismét árverést hirdetett az MVM

Portfolio
Az MVM Partner Energiakereskedelmi Zrt. nyilvánosságra hozta a IV. negyedévre vonatkozó áramárveréssel kapcsolatos felhívását. Az állami MVM csoporthoz tartozó társaságnak jelentős piaci szerepéből fakadóan kell rendszeresen, transzparens módon értékesítenie a rendelkezésére álló kapacitásokból. A felhívás szerint az árverés szeptember 4-én, a korábban is használt Powerforum paltformon keresztül - olvasható a társaság honlapján közölt közleményben.

Az ajánlati felhívás szerint "az MVM Partner Energiakereskedelmi ZRt. (MVM Partner ZRt.) a portfoliójából rendelkezésre álló források transzparens értékesítése és a Magyar Energia Hivatal "A villamos energia nagykereskedelmi piacokon lefolytatott piacelemzés alapján jelentős piaci erővel rendelkezőként azonosított engedélyes számára kötelezettségek kiszabásá"-ról szóló...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés