Előfizetői tartalom

Az Energiahivatal korábbi elnöke az MVM vezérigazgatója lett

Portfolio
Az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. közgyűlése Horváth Pétert nevezte ki a földgáz divízió vezérigazgatói pozíciójára. A továbbiakban Baji Csaba elnök-vezérigazgató irányítja az MVM alaptevékenységéhez, a villamosenergia-termeléshez kapcsolódó területeket, aki az igazgatóság elnökeként továbbra is a társaságcsoport első számú vezetője. Az MVM Zrt. közgyűlése a vállalatcsoport földgázüzletágának jelentős növekedésére tekintettel úgy döntött, hogy önálló vezérigazgatót bíz meg a tevékenység irányításával.

"Az MVM dinamikusan fejlődő, sikeres, integrált nemzeti energetikai társaságcsoport, amelynek mindig szüksége van tehetséges és tapasztalt szakemberekre, akiknek a bevonása garancia a további növekedésre. Horváth Péter kiemelkedő szaktudása révén az MVM tovább erősíti és sikeresen integrálja a földgázüzletágat", mondta Baji Csaba, az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. elnök-vezérigazgatója....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés