Előfizetői tartalom

Káosz Egyiptomban, bezárt a tőzsde

Portfolio
Egyiptomban egyre feszültebb a belpolitikai helyzet, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a legfrissebb híradások, amelyek arról számoltak be, hogy több száz halálos áldozatot követeltek az elmúlt napok heves összecsapásai az egyiptomi rendőrség és Mohamed Murszi hívei között. Ezek az események természetesen hatással vannak az ország tőkepiacára is, a kötvényhozamok megugrottak, míg az egyiptomi tőzsdén augusztus 18-áig kereskedési szünetet rendeltek el. Ez nem egyedülálló példa, a múltban sok olyan rendkívüli eset történt a világban, aminek a hatására felfüggesztették a kereskedést.

Zavargások miatt leáll az egyiptomi tőzsde Egyelőre nehéz megjósolni, hogy mikorra rendeződik a belpolitikai helyzet Egyiptomban, ugyanis minden nap új hírek érkeznek az afrikai országból, amelyek arról számolnak be, hogy még mindig heves összecsapások vannak a katonai puccs résztvevői és a megbuktatott elnök, Mohamed Murszi szimpatizánsai között. A legfrissebb hírek szerint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés