Előfizetői tartalom

Sikeres felvásárlást zárt le a Synergon

Portfolio
Sikeresen lezárta a Synergon a NAVIGATOR Informatika Zrt. és annak 100 százalékos tulajdonú leányvállalatának, a Vilati Zrt-nek a felvásárlását. A Synergon ezzel mintegy egy milliárd forint összértékű tranzakciót hajtott végre. A cég igazgatótanácsának elnöke, Jutasi Zoltán véleménye szerint a vállalat sikeres üzletet könyvelhet el.

Sikeresen lezárta a Synergon Informatika Nyrt. a NAVIGATOR Informatika Zrt. és annak 100 százalékos tulajdonú leányvállalatának a VilatiZrt.-nek a felvásárlását, amely akvizícióval tovább bővítette a Synergon-csoport leányvállalatainak számát. A Synergon Csoport a 2012. évben meghatározott stratégiája mentén haladva olyan felvásárlásokat zárt le az elmúlt kilenc hónapban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés